Fintrade Plus

Оборотни средства за твоя онлайн магазин до 15 000 лв.

  • 0% лихва за целия период на договора
  • Такса за администриране на кредита: 10% от усвоената сума, дължима при одобрение
  • 12 седмични вноски
  • С лесна процедура по кандидатстване
Кандидатствай

Попълни формата

При отпуснат кредит в размер на 12 000 лв. за период от 12 седмици (при 12 равни седмични вноски), еднократната такса за администриране на кредита ще е 1 200 лв. и седмичната ти вноска ще е 1 000 лв.

Как работи?

1.
Кандидатстваш без обвързване, можеш да се откажеш, дори след одобрение
2.
Получаваш отговор и усвояваш сумата в рамките на 24 часа след одобрение
3.
0% лихва за целия период на кредита
4.
Такса за администриране на кредита: 10% от усвоената сума. Таксата се начислява в деня на сключване на договора за кредит.

Предимства

Разбираме нуждите на бизнеса

Затова ти предлагаме конкретно решение да се развиваш успешно.

Кандидатстваш бързо и лесно

Кандидатстваш за по-малко от 10 минути и получаваш одобрение в рамките на 1 работен ден.

Удобство

Имаш личен търговски представител на разположение.

Защо Fintrade

Избери твоя верен съюзник за бизнеса. С наша помощ можеш да разчиташ на парични средства, които да обръщаш в стока, а от там и в оборот. Знаеш, че колкото повече оборот генерираш, толкова повече печалба може да имаш. Ние от Финтрейд сме твоят съюзник и избираме да помагаме на бизнеса всеки ден. Какво означава да имаш съюзник? Същото като да имаш приятел в живота. Той те разбира и е до теб, когато имаш нужда, не задава излишни въпроси и ти дава най-ценните съвети… защото те познава добре. Е, ние познаваме бизнеса. Ние избрахме теб. Намери и ти твоя съюзник.

Въпроси

Moжеш да кандидатстваш от името на представляваното от теб юридическо лице или едноличен търговец. Това, което трябва да направиш, е да попълниш онлайн заявката ни или да се обадиш на тел. 0700 200 33 (без допълнително таксуване) и да заявиш желаната от теб сума.
Позвъни на твоя личен финансов съветник или на номер 0700 200 33 (без допълнително таксуване). Нашите експерти ще ти обърнат индивидуално внимание и ще ти дадат необходимата информация.
Получаваш желаната от теб сума по банков път.